SZOLGÁLTATÁSOK

FÖLDMUNKA

Ásás, depo, közműárok kiemelés, pincetömb és medencealap ásás, tereprendezés, tükörkiszedés, bármilyen földmozgatás rövid – és hosszú távon…

A földmunka az építkezések alappillére, ezért nagy gondossággal, és odafigyeléssel kell elvégezni. Gépkezelőink szerteágazó tapasztalata kihagyhatatlan a nagyobb és kisebb munkálatok esetében is. Földmunkáink során gépkezelőink kompromisszumképesek, kiváló csapattársak, így egy összeszokott brigádhoz is azonnal betudnak illeszkedni.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS
06 20 490 6275
Tovább a www.bestfoldmunka.hu oldalra

FÖLDSZÁLLÍTÁS

Billencses és konténeres földszállítási szolgáltatások…

Nagy gépállománnyal rendelkezünk billencsek esetében is, így nagyobb munkák során folyamatos forgást tudunk biztosítani a megrendelőinknek. Gépeink azonnal rendelkezésre állnak, tapasztalt sofőrökkel és kiváló műszaki állapotban lévő gépjárművekkel.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS
06 20 490 6275
Tovább a www.bestfoldelszallitas.hu oldalra

ÉPÜLETBONTÁS

Kézzel, géppel, lakóingatlant, csarnokot, ipari létesítményeket, közintézményt, gyárakat, egyszóval mindent és mindenkinek…

Legyen szó kézi, vagy gépi bontásról, a megfelelő helyen jársz! Bontottunk már le 9 emeletes kollégiumot, ipari létesítményeket, budai luxusvillát és vidéki lakóingatlant is. Gépállományunk jelentős részét teszik ki a bontási munkálatokra használatos gépek. Kérd ingyenes szaktanácsadásunkat, aminek keretein belül akár 100% pontosságú költségvetési tervet is adunk!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS
06 20 490 6275
Tovább a www.bestepuletbontas.hu oldalra

Beszéljünk a projektedről!

DOLGOZZ VELÜNK!

Beszéljünk a projektedről!

DOLGOZZ VELÜNK!